logo

Фирма „Спектър Комс” ООД е семейна фирма основана през 1991 година и функционира с дейност производство на къси и дълги макаронени изделия. Произвеждат се широка гама от продукти с помощта на италианска техника, като традициите и иновациите в тази сфера се съчетават по най-оптималния начин.

Сушенето, като една от най-важните фази на производствения процес, разграничава фирмата от останалите производители и перфектно втъкава мотото „Качество за сметка на количество“. Резултатът е наистина характерни тестени изделия с отлични вкусови атрибути.

Производството е разделено в два цеха:

•    Цех "Къси макаронени изделия" с пълно автоматизирано италианско оборудване. Произвежда се широка гама от разновидности – макарон, макарон „пене”, юфка, спирала, мида, охлюв, фиде, кус кус, звездички и зеленчукови макарони.

•    Цех "Дълги макаронени изделия" се състои от автоматизирана поточна линия с пълен контрол на процесите. Произвежданите продуктите са основно спагети, с възможност за форми като лингуини, талятели и др.

Автоматизацията и контрола допълнително гарантират минимална човешка намеса в най-критичните производствени точки, което допринася за още по-добър продукт.

Гъвкавост, постоянство и стабилност са ключови елементи за нас, на които държим, прилагаме и следим във всички сфери от производство до краен клиент.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Галерия